Wzmacniacz wa_845re problem z konfiguracja

Witam mam problem z wzmacniaczem zasięgu, a mianowicie po konfiguracji z poziomu przegladarki napisane jest ze przeszła pomyślnie ale w quick setup pokazuje na grafice ze z routerem połączyło prawidłowo ale od routera do internetu jest znak zapytania, na wzmacniaczu ikona zasiegu jest pelna Ale ednak nie działa ,gdzie może być problem? Pozdrawiam

Z pewnością nie jest to problem pomiędzy wzmacniaczem a urządzeniem odbiorczym. Jaki model routera posiadasz i czy bezpośrednie podłączenie go do komputera daje internet.

Wzmacniacz 8754
Osobiście zapytał bym jeszcze co to za wzmacniacz bo TP-link nie ma takiego w swojej ofercie!?

Tak, model trochę się nie zgadza. Zapewne chodzi Ci o WA-845RE.

Tzn Internet działa normalnie tak jakby wgl nie bylo tego wzmacniacza router to taki podstawowy tplink, na wzmacniaczu diody świecą prawidllowo tylko w konfiguracji pokazuje ze od wzmacniacza do routera jest połączenie a od routera do internetu niby nie

Tak to ten model

To proszę zmienić tytuł tematu. CHACA

Po drugiej stronie jakie masz urządzenie?

Po drugiej stronie tzn? Ani na laptopie ani na telefonie nie poprawila sie jakosc zasięgu

No jak by nie było wzmacniacz musi się połączyć z jakąś siecią bezprzewodową aby ją wzmocnić. Pisząc po drugiej stronie miałem właśnie na myśli to urządzenie z którym łączysz repeater (pewnie jakiś router bezprzewodowy)!? A nie wiedze żebyś podał jego model, no chyba że przeoczyłem.

Tak router 150mbps wr740n jeżeli sie nie mylę napewno bez wps

No to pokaż co skonfigurowałeś? W DHCP Settings WR740N dopisz jakieś DNS-y.

Masz bezpośredni dostęp do internetu z routera?

Tak , po skonfigurowaniu wzmacniacza internet działa normalnie przez router, tylko tak jakby nie było widac poprawy zasiegu(jakby ten wzmacniacz wgl nie działał)w ustawieniach pokazuje ze wzmacniacz z routerem dobrze jest podłaczony a od routera do internetu jakby nie było połaczenia chodzi mi o ten schemat co poakzany jest w quick setup, diody na wzmacniaczu świecą prawidłowo

Pokaż pełny status WR740 jaki i WA845RE