Siemanko. Chciabym powrocic z Gargulca na soft tp-linkowy, albo prosic o pomoc w sprawie takiej, ze nie dziala mi na komputerach wifi a na telefonach (4) i kompach po lanie i xboxie hula Dokladniej laczy ale przy zbieraniu informacji wywala blad "system nie byl w stanie sie polaczyc. Dodam ze na oryginaly\nym tp-linkowskim oprogramowaniu smigalo miod malina
Do mojego modelu nie ma softu bez bootloadera (szukalem pol dnia jest tylko pod v1) Jakbys mogl podaj mi link czy zmodyfikowany plik .img
Jak to nie ma? Jest na naszym forum:
I dzieki temu bede mial oprogramowanie tp-linka ? A co sie moze dziac z wlan na gargulcu ??
Przyczyn może być wiele. Zrób skanowanie inSSIDer-em i wrzuć obrazki. Jakie systemy na komputerach? Jakiś błędy podczas próby połączenia?
Tak będziesz miał firmowe Fv.
Na jednym windows 8.1 a na drugim windows 7 :). blad tylko ze nie moze polaczyc nawet prosby o haslo nie pokazuje
Jeżeli nazwa sieci (SSID) jest takie samo które było na oryginalnym oprogramowaniu to musisz usunąć ją z listy zapisanych w systemie i ponownie się połączyć wpisując hasło zabezpieczające.
Inna jest
Sprawdź na tej liście sieci w systemie windows i usuń tą właśnie nazwę. Musi zapytać się o klucz jeżeli jest włączony na routerze. Zmień jeszcze kanał.
Nic nie pomoglo. Ciul wgraj tp-linkowe i potem na nowo tego i bede sie bawil Jutro odpisze w temacie co i jak. Dzieki wielkie za szybka reakcje