Ustawienia Dla NC+ WR702N Problem

Witam mam problem z podłączeniem nc+ w trybie multiroom mianowice w sumie nie mam pojęcia co robie :smiley:
W Zasadzie chodzi mi o to ,żeby podłączyć główny dekoder z dodatkowym multiroomem bezprzewodowo.
Mam 2x WR702N w ustawieniach tplinków ustawiłem client mode na obu i oby dwa łączą sie internetem ale nie ze sobą.
Chciałbym zapytać czy wogóle jest możliwość połączenia ich dwóch bez internetu oraz bez używania routera (posiadam jakieś badziewie z t-mobile)
Bardzo bym prosił o odpowiedź czy da się to zrobić bezpośrednio przed te 2 tp linki i jak się da to na jakie opcje je poustawiać.
Z góry dziękuje za opowiedź oraz pozdrawiam

Co jest głównym routerem w twoim mieszkaniu?

Router firmy ZTE od t-mobile on działa na karte sim z t-mobile więc nie wiem czy to się wgl nadaje ale tplinki się z nim łączą bo nawet na nim widzę ,że urządzenia są połączone.

Adresy IP na tunerach masz ustawione statycznie czy dynamicznie?

Dynamicznie dodam jeszcze ,że czasami łapie mi uprawnienia potem dzień nie łapie i znowu dzień lapie (router działa non stop)

Ustaw statyczne najlepiej z podsieci ZTE tak samo powinno być na TP-linkach

A gdzie moge podejrzeć to IP (bo jestem troche zielony)

Adres IP ZTE to brama internetowa twojej sieci pewnie 192.168.1.1 teraz zależy jaką masz ustawioną pulę DHCP na ZTE

Już czaję mniej więcej o co kaman jutro powklepuje ipki jak nie pojdzie to dodam jeszcze dhcp i zobaczymy czy coś ruszy bo dzisiaj mnie w domu nie będzie dzięki narazie za pomoc.

Przykład
ZTE 192.168.1.1
TP-link 1 - 192.168.1.200
TP-link 2 - 192.168.1.201
Tuner 1 - 192.168.1.202
Tuner 2 - 192.168.1.203
Wszystko wpisane Statycznie "z ręki"