witam padl mi poprzedni ap z funkcja client dokladnie techniclan war54g i kupiłem a ze jestem w angli tp-linka wr1043nd
myślalem ze na orginalnym oprogramowaniu jest funkacja AP CLIENTA poczytałem po internecie okazuje sie ze nie ma gdzieś znalazłem ze na oprogramowaniu dd-wrt wiec wgrałem mu plik ze strony dd-wrt WR1043N(D) v1.x Firmware - Webflash image for first installation nie mogłem sie zalogowac przez lan ale zobaczylem na wifi ze router nadaje jako ap wiec zobaczylem ze ma adres 192.168.11.1 i udalo mi sie zalogowac do dd-wrt w odpowiedniej zakladce wgralem bo tak pisało na elektordzie soft WR1043N(D) v1.x Firmware - Webflash image
ale nigdzie nie widze funkcji ap client jak to mialem w moim poprzedniku i funkcji szukania sieci bez przewodowych
zalezy mi zeby odbierał internet wifi i po kablu lan do laptopa prosze bardzo o pomoc jeśli ktos wie jak go skonfigurowac lub co wgrać zeby dzialal na nim ap client laczył się z ap ktory rozsyla internet radiowo
czy moze jest inny soft na ktorym dziala ap client
dziekuje za odpowiedz probowalem wgrac orginalny soft przez zakladke w dd-wrt niby soft wysyla ale router dalej ma na pokladzie ddwrt co jest nie tak soft ktory wgrywam jest nastepujacy wr1043nv1_en_3_13_15_up_boot(140319) ze strony producenta
czyli najpierw wgrac http://www.dd-wrt.com/routerdb/de/download/TP-Link/TL-WR1043N(D)/1.x/tl-wr1043nd_v1-webrevert.rar/4196
potem trzeba jeszcze soft producenta i dopiero ? gargoyle ??? czy dobrze rozumiem
i ktorego wgrac do routera gargoyle_1.9.0-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin czy wgrac tego gargoyle-1.6.2.2-ar71xx-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin
ktory jest lepszy i na ktorym napewno dziala ap client