Witam, od pewnego czasu nie mogę dostać się na ruter, na którym wgrany jest gargoyle. Gdy wchodzę w adres 192.168.1.1 pojawia mi się strona jak na załączonym obrazku
z prośbą o hasło, niestety nic nie działa. Kliknięcie w te odnośniki nigdzie mnie nie przenosi. Po prostu zero reakcji.
Tak samo się dzieje na każdej przeglądarce. Ruter resetowałem przyciskiem wps/reset na nim przytrzymując około 20sek. Nic to nie pomogło. Próbowałem włączyć putty i dostać się przez ssh jednak żadne wpisywane przeze mnie hasła nie działają. Co jeszcze można zrobić?
Pozdrawiam
W tym linku, który podałeś jest napisane:
"Innym sposobem który działa w WR740N i WDR4300 jest włączenie urządzenia do zasilania i szybkie naciskanie przycisku QSS aż dioda SYS zacznie szybko pulsować, co oznacza że router wszedł w tryb failsafe."
może głupio spytam, ale który to przycisk QSS? Obejrzałem ruter z każdej strony i takowego nie ma
ok, zrobiłem to, teraz mam już nakładkę graficzną gargoyla, ale nie znam hasła bo zapomniałem je ustawić jak byłem w telnecie. Czy znowu muszę wchodzić w tryb failsafe?