TP-LINK Problem z konfiguracją

Witam, posiadam neostradę i wczoraj zakupiłem do niej nowy modem (TP-LINK TD-W8951ND), wcześniej posiadałem modem netia-spot. Pod koniec konfiguracji wyskakuje błąd 020. Próbowałem ręcznie dodawać internet, przez szybki start w przeglądarce ale nadal nic. Dzwoniłem do neostrady i dali mi nowe hasła ale wciąż ten błąd. Proszę o pomoc bo szlak mnie zaraz trafi.

Zresetuj router do ustawień fabrycznych i ustaw Enkapsulacja na PPPoE i zapisz ustawienia .Jak ta konfiguracja nie zadziała to zobacz czy zalogujesz się o takich parametrach login to : rejestracja@neostrada.pl i hasło rejestracja .

Nic to nie daje.

Logowałeś się na danych rejestracyjnych ? Oczywiscie otworzy Ci się tylko strona Orange !

Zalogowałem się na danych rejestracyjnych i coś się ruszyło. W statusie pojawiło się ip i PVC0 jest status połączony. Co trzeba dalej zrobić? Wejść na strone orange i co?

Jeśli z tego hasła sie logujesz tzn że swoje dane błędnie wpisujesz . Wielkośc liter ma znaczenie . Wpisz starannie dane swoje .

Dzięki za zainteresowanie, problemem był login który wpisywałem z numerem po "/"

Po to tutaj jesteśmy żeby pomóc. W razie problemów zapraszamy ponownie na forum TP-Linka . Temat zamykam .