Tl-wr740n

Witam mam problem,bardzo prosze o pomoc.
Mam router WR740N chcial bym zmienic IP ale nie wiem jak,czy wogle mozna,mam statyczne IP internet z kablowki
Bardzo prosze o pomoc,szukalem w necie ale nic nie moge znalesc na ten temat.Pozdrawiam

Kolejny zbanowany gracz? Czy zbanowany spamer reklamowy na portalach?
Jak masz stały IP, to łatwo nie będzie. Jak Ci potrzebny zmienny, to trzeba było brać Neostradę lub Netię.
Teraz tylko Proxy, ewentualnie TOR. Poczytaj o tych rozwiązaniach i wybierz najlepsze dla siebie.

Jeżeli chodzi o IP publiczne to zarządza nim dostawca internetu i sami nic nie zrobisz. Jedyna możliwość to zastosowanie tunelowania VPN lub bramka porxy abyś w internecie był widoczny pod innym adresem IP.

a jak zrobic te tunelowanie czy to jest bezpieczne,legalne,albo ten TOR ?

Kolego zagadnienie dość szerokie więc nie będę się rozpisywał. Wystarczy poszukać u nas na forum lub w jakiejkolwiek innej wyszukiwarce. Do nas zapraszam z problemami technicznymi.

ok przepraszam,myslalem ze znajde tu pomoc,poniewaz mam na jednej stronie komunikat Error 404,robilem formata itp i dalej to samo,moze jak bym IP zmienil to by bylo ok,sam nie wiem.

Co to za strona internetowa? Moim zdaniem uzyskałeś pomoc na zadane pytanie (mało precyzyjne) no ale możesz możesz mieć swoje zdanie.

Jeżeli masz statyczne IP od dostawcy to jedynie możesz u niego zmienić, jeżeli w ogóle na to pójdzie. Czasami trzeba trochę uważać w sieci.
Temat uważam za wyczerpany i zamykam.