Witam wszystkich 
Przejdę do od razu do rzeczy.
Model urządzenia to TL-WR1043 V2.
Gdy próbuję zalogować się do routera przez WAN IP(w mojej sieci) to wyskakuje błąd:"You have no authority to access this router!"
Inne osoby(spoza mojej sieci) mogą bez problemu zalogować się do routera używając WAN IP.
Dodam, że na innym modelu routera Netgear nie było takich problemów.
Jeśli to coś pomoże to adres mac karty sieciowej został sklonowany czego nie robiłem w starym routerze.
W związku z powyższym proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu 
Pozdrawiam
Nie bardzo rozumiem co znaczy w "mojej sieci" ? Chodzi ci o sieć lokalną za routerem WR1043ND?
Tak chodzi o sieć lokalną za routerem.
To dlaczego nie logujesz się przez adres LAN-owy? Oprogramowanie jest tak napisane że nie dostaniesz się z sieci wewnętrznej do routera przez adres WAN.
W tych routerach nie jest włączona lub uszkodzona opcja NAT loopback, dlatego dotarcie do innych urządzeń w sieci lokalnej przez WAN IP jest niedostępne.
Rozumiem.Czy to samo tyczy się opcji:Storage Sharing, FTP Server, Media Server, Print Server ? bo z nimi też mam podobny problem z tą różnicą, że zamiast komunikatu strona ciągle się ładuje.
Dostęp lokalny jest szybszy i zawsze bezpieczniejszy.
Z tych funkcji dostęp po WAN będzie tylko do FTP.
Niewiem jak z Printserver ale Storage Sharing i Media Server dostępne jest tylko z LAN
Storage Sharing i Media Server działają bez problemu w lanie.
Natomiast przy próbie zalogowania się na FTP w wanie strona ciągle się ładuje.
Znaczy że nie masz dostępu od strony WAN do serwera FTP? czy serwer FTP nie działa przez WAN IP od strony LAN, bo ta opcja nie zadziała.
Przez IP ftp://192.168.1.1/ normalnie mogę się zalogować, lecz gdy wpisuję wan ip(te które mi przypisał operator sieci) nic się nie dzieje.
Spróbuj na te WAN IP wejść z innej lokalizacji. np podaj IP koledze.
Już zrobiłem to wcześniej.Wtedy nie ma żadnego problemu z dostępem.
Tu masz wyjaśnienie.
Router działa poprawnie.
Rozumiem i dziękuję za pomoc.
Proszę mi jeszcze powiedzieć czy jest możliwość sprawdzenia w routerze nazwy urządzeń podłączonych do mojego routera ?
Wiem, że można sprawdzić adresy mac i ip, ale nie o to mi chodzi.
Chyba jedynie w zakładce DHCP, ale pewności nie mam.
Teoretycznie powinna być w DHCP Clients List ale nie jest to powiedziane na 100%
Faktycznie jest w DHCP Clients List.
Dzięki za pomoc
P.S.Ciekawi mnie fakt czy firmware będzie jeszcze rozwijany bo jest jeszcze kilka rzeczy które można by poprawić.
Na chwilę obecną problem uznaję za rozwiązany
P.S.Ciekawi mnie fakt czy firmware będzie jeszcze rozwijany bo jest jeszcze kilka rzeczy które można by poprawić.Takie rzeczy zgłaszamy tutaj - http://ticket.tp-link.com/index.php?/Tickets/Submit