Witam
Posiadam router TP WR740N. Jego pierwszą konfigurację bez żadnego problemu przeprowadziła moja siostra i nie było żadnych problemów. W ostatnim czasie po jednej z burz internet umarł.......... Siostra jest za granicą. Moim dostawcą internetu jest Multimedia wykonałam więc do nich telefon i uzyskałam pomoc w postaci podania IP, maski, bramy itd. wszystko to uzupełniłam i internet działa ale na kablu.
Podłączyłam router i jeśli w komputerze w Połączeniu sieciowym mam podane wszystkie te wartości czyli adres IP itd. nie mogę wejść w ustawienia routera więc w komputerze ustawiła dynamiczny adres IP wtedy udało mi się wejść w ustawienia routera i w tychże ustawieniach wpisałam adres IP, maskę, bramę itd i podpięłam router do komputera no i nic.................. nie załaduje żadnej strony.
Szczerze przyznam że nie mam pojęcia co robię źle. Wcześniej router był ustawiony na dynamiczny adres IP ale skoro z Multimedi podali mi te sztywne dane tak też wpisałam je w router. Bardzo proszę o pomoc i radę co robić

Nie krzyczymy w tytule tematu. Poprawiłem. CHACA