Witam. Posiadam antenę 5210G i ciągnę internet z drugiej anteny 5210G która podłączona jest do routera z neostrady i tam transfer jest ok 8mbp/s u mnie ok 0.20mbp/s więc tragicznie. Konfiguracja mojej anteny wstawiam załączniki. proszę o pomoc.
Jaki masz poziom sygnału z AP na Kliencie? Powinno pokazywać po kliknięciu w Survey plus ilość sieci w okolicy co też jest ważne.
Jest coś takiego 
TP-LINK_9D91D0 31 dB 1 ON Connect
Anteny widzą się wzajemnie?
Tak jasne odległość to niecale 40metrów na przeciw siebie.
Poprosił bym print screena-a na forum z tej tabelki.
Prosze powiedz z jakiej tabelki? Podesle jak po polodniu jak bede w domu.
Przecież pisałem, przycisk Survey i tam powinna pojawić się tabela z wyszukanymi sieciami
Przepraszam ze dopiero teraz:
Dodaje załącznik:
Internet cały czas na poziomie 0.5mbp/s
:-[
Pomoze mi ktos ?? Ja podwjrzewam tutaj cos z druga antena poniewaz nke dosc ze ten internet jak dziala to z predkoscia 0.5 to czasami wcale nie dziala musze ponownie resetowac i konfigurowac te antene to zacznie dzialac na pare dni z tak mala predkoscia ze w nic nie da sie wejsc. Dodam ze antena jest pod portem Wan. Prosze pomocy.
Naprawdę nikt nie jest w stanie mi już pomóż? 
Bez podmiany jednej z anten trudno coś więcej powiedzieć.
Ale niestety nie mam innej anteny, sugerujesz ze moze być uszkodzona antena?
Skoro sygnał jest i do tego stabilny to wygląda na problem z WA5210g lub jego portem ethernet. Warto sprawdzić też czy masz link na 100Mb/s podłączając komputer bezpośrednio do punktu dostępowego - oczywiście do zasilacza.
Możesz zdemontować anteny i sprawdzić na "krótko".