Witam,
mam router Wp-740N. PC i laptop łączą się bezprzewodowo.
Czy ten router zapisuje strony www na jakie się wchodzi z obydwu kompów?
Lub czy da się to ustawić jakoś? A jeśli tak to jak?
Dzięki za info.
Na firmowym firmware nie ma takiej możliwości . Po wgraniu Gargoyle jest taka możliwość podejrzenia odwiedzanych stron. Tutaj zobrazowane masz monitorowanie sieci:
dziękuję. A co to znaczy że na firmowym firmware nie ma takiej możliwości? Ja jestem trochę lewa w tych sprawach.
Na producenta oprogramowaniu niema takiej opcji . Trzeba wgrać inne (Gargoyle) zewnętrzne oprogramowanie .
dziękuję. Wgrałam, wszystko się powaliło. Wgrałam ponownie oprogramowanie tplink, ale nie umiem ustawić połączenia bezprzewodowego. Jestem na kablu. Radiowo nie wykrywa mi sieci, a na kablu ją widzi ale po sprawdzaniu wymagań dotyczących sieci wyskakuje komunikat: nie można się połączyć z tą siecią.
Tutaj proszę . Koleżankę dotyczy punkt 7
dzięki, zrobiłam wg tego ale dalej to nie działa.
Tzn. nie możesz się ze siecią WIFI połączyć? Jak łączysz się po wifi to kabelek odłącz od komputera . Po kabelku dostęp do sieci masz tak ?
po kablu dostep do sieci mam. Jak odłączę kabel to z moją siecią nie może się połączyć. Nie wiem czy to nie wina ze strony systemu. Poprzednim razem miałam hasło narzucone z jakiegoś konfiguratora bo miałam zapisany zrzut z ekranu z hasłem taki jak w ząłączniku. Ale nie pamietam jak to wtedy robiłam a przy połączeniu z siecią nie pokazuje mi się zaden komunikat typu: wpisz hasło.
Usuń wszystkie sieci jakie masz zapisane w laptopie następnie spróbuj się połączyć z obecną siecią . Odinstaluj również ten konfigurator. Lub wpisz takie samo zabezpieczenie na routerze jakie wymaga konfigurator.
i git, działa Dziękuję bardzo
Proszę o zamknięcie tematu jeśli problem rozwiązany i zapraszamy ponownie w razie trudności w konfiguracji