Witam. Zapomniałem założyć na antenę tej dolnej klapki, i czy to możliwe że woda zalała? Nie wykrywa LAN, po podłączeniu do sieci dioda power świeci lecz po podłączeniu do karty sieciowe laptop nie widzi jej dioda Lan ani drgnie i w ustawieniach karty sieciowe nic nie widnieje tak jak by zupełnie była nie podłączona.
Niekoniecznie uszkodzony LAN anteny. Może być uszkodzony kabel. Zasilanie tej anteny jest. Sprawdzałeś na innym kablu? Czy karta sieciowa reaguje na podłączenie dowolnego sprzętu?
Chyba jednak się spaliła, Inny sprzęt działa po podłączeniu, druga antena na tym samym kablu działa, ale też zmieniłem inny kabel i nie działa też. Po prostu ostatnio coś grzebałem i zdjąłem zasłonkę i pewnie dziś nalało tam się wody bo padał deszcz. Chyba 100zł sobie sprawiłem bo tyle kosztuje nowa na alledrogo 
Jeżeli jest tak jak opisujesz to na pewno jest uszkodzony port LAN. Niestety antena do wymiany.
Na grzejniku suszyłem z dwie godziny ale też nic nie pomogło. Czyli nie da się już nic zrobić z nią? Mogę spokojnie kupić drugą ?
Pytanie co się uszkodziło i czy sam sobie to wymienisz (jeżeli potrafisz i masz sprzęt do SMD) bo raczej naprawa u kogoś jest nieopłacalna.
Raczej bym już nic nie kombinował. Wymień.