Aktualizacja routera TP-Link TL-WR1043ND


(aleksanderantos) #1

Czy aktualizacja routera powoduje utratę konfiguracji "Network"?


(wojtek2803) #2

Zrób sobie Backup danych przed aktualizacją ,i po zaktualizowaniu softu wgrasz te dane i będziesz miał konfigurację pierwotną .


(CHACA) #3

Tak powoduje. Po aktualizacji firmware trzeba od nowa konfigurować poszczególne zakładki. Patrz post wyżej lub spisz wszystkie dane zanim uaktualnisz.