Witam mam problem z konfiguracją Routera TP-link WR743NDv2.Mam internet z Plusa bezprzewodowy Router E5372 i chciałbym żeby Router TP-LINK WR743NDv2 ściągał sygnał wi-fi z E5372 i rozsyłał dalej internet przez wi-fi na komputery i kablowo na dekoder cyfrowego polsatu HD7000 (żebym mógł oglądać na nim IPLE) i na XBOX 360.Proszę podpowiedzieć mi jak to wszystko skonfigurować!Próbowałem różnych sposobów i nic.Pozdrawiam
Ok no to powiedzmy że chciałbym skonfigurować WR743NDv2 żebym ściągał sygnał wi-fi z E5372 i rozsyłał internet kablowo na dekoder i X BOX to jak to musiałbym zrobić?
Witam po paru miesiącach wracam do tematu konfiguracji,ponieważ zauważyłem spadek prędkości internetu gdy skonfigurowałem WR743NDv2 do opcje Repeater(internet przesyłany przez wi-fi i przez kabel jednoczeście z jadnego urządzenia WR743NDv2).proszę podpowiedzieć mi jak mam go skonfigurować aby urządzenie łapało sygnał z routera E5372 i przesyłało ten sygnał na xbox i dekoder cyfrowego polsatu ale tylko przez kabel.
Jeżeli potrzebujesz dostęp tylko po kablu (TP-Link ma działać jako odbiornik) to jest ok. Problemem może być dodatkowy NAT(router) w trybie WISP. Urządzenia podpięte pod TP-Linka są w innej podsieci.